Bitte warten...

Här kan du få råd och tips om hemsidan ESSKA

Vi är ett traditionellt handelshus med tekniska produkter för hemmafixare och industrin. Vårt kundteam består av tekniskt utbildade medarbetare och ingenjörer med mångårig erfarenhet, vilka gärna hjälper till med förslag på lösningar som passar just Din användning.
I många fall kommer vi även att skicka Ditt problem vidare till våra leverantörer, vilka genom sin specialisering kan ge mer riktade lösningar.
Hos oss kan du använda kundvagnen till att enkelt göra en förfrågan utan att göra en bindande beställning. Lägg bara artikeln som Du undrar någonting över i varukorgen och klicka på förfrågan.
Hos oss finns inget tvång att logga in för att göra en beställning eller en förfrågan. Vi vill göra det så lätt och enkelt som möjligt för Dig.
När Du ber om råd, gör en beställning eller gör en förfrågan kommer Dina uppgifter att sparas i vårt kontrollsystem. Vi använder oss av en sekretesspolicy och kommer vid behov, endast efter ditt medgivande, att skicka dem vidare till tredje part.
När du registrerar dig hos oss kommer Dina adressuppgifter att sparas i vår databas så att Du vid nästa beställning eller förfrågan inte behöver ange dem igen.
När vi får Din beställning, kommer den i första steget att administreras. Detta betyder att Du automatiskt kommer att få ett bekräftelsemail från vår webbserver på att vi mottagit Ditt meddelande, begäran, eller beställning. Med orderbekräftelsen från vårt kontrollsystem kommer eventuella extrakostnader såsom frakt etc. att visas. Först vid orderbekräftelsen kommer ett rättsgiltig köpekontrakt som Du kan ha invändningar mot mottagandet.
Som tack för Din första beställning skänker vi Dig ett tillgodokvitto med ett värde av 5% av de beställda artiklarnas nettovärde. Det enda du behöver göra är att registrera Dig genom att klicka på Mitt ESSKA och välja Skapa ett användarkonto eller att automatiskt skapa ett användarkonto när Din första beställning görs. I anslutning till Din första beställning kan Du lösa in tillgodokvittot på ditt konto. Vid nästa online köp med oss kommer Ditt tillgodokvitto automatiskt att dras av summan Du handlar för.
Observera att en utbetalning av Ditt tillgodosaldo inte är möjlig.
Hos oss kan betalningen göras med kreditkort, förskottsbetalning, PayPal eller per faktura. De olika betalningssätten anges i beställningsfunktionen eller vid förfrågan och måste väljas. Vi förbehåller oss rätten att genomföra lämpliga kreditkontroller och kan under omständigheterna kräva att betalningen ska göras på annat sätt än det av kunden angivet, t.ex. förskottsbetalning.

Så, ha det nu så roligt på vår webbplats!

Ert ESSKA Team